Как разговорите помагат за задълбочаване на интимността

Интимността се изгражда, дори когато говорим за своите причудливи желания
1
Как разговорите помагат за задълбочаване на интимността
Снимка: istock

Сексът може да бъде едно от най-интимните неща в една връзка, но близостта не се свежда само до него. За да задълбочим емоционалната връзка с партньора, се нуждаем от онези разговори в спалнята или на дивана във всекидневната – така наречените разговори на възглавници. На тях, в компанията на вино, кафе, любимите десерти, може да разговаряме дълго и интригуващо, помагайки на взаимоотношенията ни да се развият.

Как разговорите на възглавници помагат за задълбочаване на интимността?

Обсъдете последния ви секс или сексуалния ви живот като цяло

Това е шанс да споделите с партньора ви колко ви е харесало. Този тип разговори помагат на двойката да преоткрие сексуалността си, да сподели своите желания, а не на последно място може да е вашата малка „загрявка“ за още няколко минути на забавления в спалнята. Този тип разговори действат успокояващо и за партньорите, докато повишават нивото на доверие помежду им.

Говорете за връзката си

Тема на разговор, която не бива да бъде подминавана, без значение дали сте заедно от няколко седмици или месеца, години. Имате възможността да получите много отговори, да си изясните някои неща, може би да придвижите нещата напред. Това е начин да бъдете честни един към друг, да споделите как се чувствате в тези взаимоотношения, без да изпитвате страх и притеснение от другия.

Повече по темата може да прочетет в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари